Elitium lanceert Crypto-creditcard met een kredietlijn van $ 10.000 en cashback betaald in goud

FinTech- en blockchain-pioniers Elitium hebben zojuist de eerste echte creditcard in de cryptocurrency-ruimte gelanceerd.

 

De Elitium Diamond Card biedt kaarthouders een onmiddellijke kredietlimiet van $ 10.000. Het enige dat aanvragers hoeven te doen, is 100.000 EUM in hun Elitium-dashboard te storten. Vraag vervolgens om een ​​Elitium-masternode te gebruiken. creditcard van visa kopen.

 

‘S Werelds eerste Real Crypto-creditcard

Bestaande cryptocurrency-creditcards vereisen dat leners een saldo van Bitcoin storten om toegang te krijgen tot krediet in een tweede cryptocurrency: typisch stablecoin Tether. Op het eerste gezicht weerspiegelt dit niet een echt creditcardaanbod.

 

De Elitium Diamond Card daarentegen biedt een in dollars luidende kredietlimiet van maximaal $ 10.000. En dit wordt onmiddellijk beschikbaar zodra de aanvrager toegang krijgt tot zijn Elitium-masternode.

 

Het enige dat nodig is om een ​​masternode uit te voeren, is de voltooiing van een eenvoudig identiteitsverificatieproces, gevolgd door een EUM-aanbetaling. En de Diamond Card biedt niet alleen een kredietlimiet. Het bevat verschillende andere voordelen:

 

Gebruik de creditcard in meer dan 46 miljoen winkels wereldwijd

 

Ontvang 1% cashback op alle uitgaven (in EUM, USD of goud)

 

Gebruik uw masternode-beloningen om uw saldo te betalen

 

De Diamond Card zal naar verwachting moeilijk verkrijgbaar zijn. Aangezien elke kaarthouder een Elitium-masternode moet gebruiken, zijn er nog maar achttien.

 

Besteed EUM, verdien goud.

Elke diamantkaarthouder ontvangt tot 25% beloningen van zijn masternode-investering. En kaarthouders kunnen deze beloningen gebruiken om hun creditcardtegoed terug te betalen.


Kaarthouders ontvangen ook 1% cashback op alle uitgaven. En ze kunnen een cashback-voorkeur instellen in het Elitium Dashboard, door te kiezen voor EUM, USD, zelfs goud: een keuze die nooit beschikbaar is geweest in de wereld van creditcards, laat staan ​​cryptocreditcards. wat is mastercard?

 

Als ze voor goud kiezen, verdienen ze het edelmetaal elke keer dat ze de kaart gebruiken en ontvangen ze 1% van de totale waarde van elke transactie in de vorm van PAX Gold: een ERC-20 token ondersteund door echt LBMA-geaccrediteerd London Good Delivery-goud bar, die Paxos opslaat in de veiligste kluizen ter wereld. Kaarthouders kunnen hun ongemunt goud zelfs inwisselen via een wereldwijd netwerk van fysieke goudwinkels.

 

Dankzij deze cashback-innovatie hebben gebruikers een eenvoudige manier om een ​​portefeuille van gediversifieerde activa te verdienen, aan te houden en te volgen binnen een volledig beveiligd, gemakkelijk toegankelijk platform, waarbij ze hun risicoprofiel aanpassen aan hun voorkeuren.

 

Ondernemers, Delight.

Een laatste belangrijk verschilpunt is dat Elitium geen bewijs van het salaris van de aanvrager nodig heeft en geen bankrekeningcontroles uitvoert, wat betekent dat iedereen een Diamond Card kan aanvragen.

 

Als gevolg hiervan kunnen ondernemers, solopreneurs of iedereen met een minder typisch inkomensprofiel een creditcard beveiligen. Hoewel de Diamond Card zelf meer werkt als een gewone betaalpas, behalve dat kaarthouders een saldo van $ 0 kunnen hebben en toch kunnen uitgeven. Allemaal zonder kosten, allemaal dankzij de kredietlimiet van $ 10.000.