Negeer het feit niet dat deze insider zojuist enkele aandelen in Lancaster Colony Corporation heeft verkocht

We zouden de aandeelhouders van Lancaster Colony Corporation (NASDAQ: LANC) niet de schuld geven als ze zich een beetje zorgen maakten over het feit dat John Gerlach, de uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur, onlangs ongeveer 821.000 dollar heeft gesaldeerd door aandelen te verkopen tegen een gemiddelde prijs van 169 dollar. Het is echter cruciaal om op te merken dat ze erg veel in de aandelen blijven geïnvesteerd en dat de verkoop hun belang slechts met 0,07% verminderde. gemakkelijk aandelen kopen op de website.

 

 

Lancaster Colony Insider-transacties in het afgelopen jaar

Volgens onze gegevens was de recente verkoop door John Gerlach de grootste verkoop van aandelen in Lancaster Colony door een insider-persoon in de afgelopen twaalf maanden. Dat betekent dat zelfs als de aandelenkoers onder de huidige prijs van US $ 173 lag, een insider sommige aandelen wilde innen. We beschouwen het over het algemeen als negatief als insiders hebben verkocht, vooral als ze dat onder de huidige prijs hebben gedaan, omdat dit impliceert dat ze een lagere prijs redelijk vonden. Houd er echter rekening mee dat verkopers verschillende redenen kunnen hebben om te verkopen, dus we weten niet zeker wat ze van de aandelenkoers vinden. Het is vermeldenswaard dat deze verkoop slechts 0,07% van het belang van John Gerlach was.

 

U kunt de transacties met voorkennis (door bedrijven en individuen) van het afgelopen jaar in de onderstaande grafiek zien. Als u op de grafiek klikt, ziet u alle afzonderlijke transacties, inclusief de aandelenkoers, individuele transacties en de datum!

 

NasdaqGS: LANC Insider Trading Volume 13 december 2020

Voor degenen die graag winnende investeringen vinden, zou deze gratis lijst van groeiende bedrijven met recente insideraankopen slechts het ticket kunnen zijn.

 

Heeft Lancaster Colony een hoge insider-eigendom?

Ik kijk graag naar hoeveel aandelen insiders bezitten in een bedrijf, om mijn mening te geven over hoe op één lijn ze staan ​​met insiders. Gewoonlijk geldt dat hoe groter het bezit van insiders, hoe waarschijnlijker het is dat insiders worden gestimuleerd om het bedrijf voor de lange termijn op te bouwen. Insiders van Lancaster Colony bezitten 28% van het bedrijf, momenteel een waarde van ongeveer US $ 1,4 miljard op basis van de recente aandelenkoers. De meeste aandeelhouders zouden dit soort eigendom met voorkennis graag zien, aangezien het suggereert dat de incentives voor het management goed in lijn zijn met andere aandeelhouders. apple aandeel online kopen is belangrijker voor de investeerders.

 

Dus wat suggereren deze gegevens over insiders van de Lancaster Colony?

Een insider heeft onlangs aandelen Lancaster Colony verkocht, maar ze hebben er geen gekocht. Als we kijken naar de afgelopen twaalf maanden, laten onze gegevens geen aankopen met voorkennis zien. Het bedrijf heeft een hoge mate van eigendom van voorkennis, maar we zijn een beetje terughoudend gezien de geschiedenis van de aandelenverkoop. Als je op mij lijkt, wil je misschien nadenken of dit bedrijf zal groeien of krimpen. Gelukkig kun je dit gratis rapport bekijken met prognoses van analisten voor de toekomst.

 

Als u liever een ander bedrijf bekijkt – een bedrijf met potentieel superieure financiële gegevens – mis dan deze gratis lijst van interessante bedrijven niet, die een HOOG rendement op eigen vermogen en een lage schuldenlast hebben.

 

Voor de toepassing van dit artikel zijn insiders de personen die hun transacties melden aan de relevante regelgevende instantie. We zijn momenteel goed voor open-markttransacties en particuliere verkopen, maar geen derivatentransacties.

 

Dit artikel van Simply Wall St is algemeen van aard. Het is geen aanbeveling om aandelen te kopen of te verkopen en houdt geen rekening met uw doelstellingen of uw financiële situatie. We streven ernaar om u op de lange termijn gerichte analyse te bieden die wordt aangestuurd door fundamentele gegevens. Merk op dat onze analyse mogelijk geen rekening houdt met de laatste prijsgevoelige bedrijfsaankondigingen of kwalitatief materiaal. Simply Wall St heeft geen positie in genoemde aandelen